Курс по Лего Роботика за начинаещи - 2019г.

Клубът по роботика " Vendom Genesis " е създаден през 2014-а от група ентусиасти и техния преподавател по физика Милене Гошева. Страстта към роботиката ги събира и подтикват да се обединят като отбор. Сега и ти имаш възможност да се обучаваш на състезателна роботика. Летните занятия ще бъдат насочени към най-малките ученици на СПГЕ "Джон Атанасов", а именно новоприетите осмокласници.


Курса ще бъде обучителен в "Lego Mindstorm" като уменията, които ще получиш ще са ти полезни в реалния живот. Ще бъдеш научен да програмираш, да конструираш и най-вече да се забавляваш. Ще те научим да работиш в екип, на разбиране, толерантност, търпение, здрава работа и дисциплина. Летните занятия ще се проведат през втората седмица на месец септември от 9-ти до 13-ти, от 9 часа в сградата на СПГЕ "Джон Атанасов ". Ела и Ти, да се забавляваме и учим !


Начин на записване: На лично съобщение в фейсбук страницата на клуба - Тук или на имейл на vendomgenesis1@gmail.com , съдържащ три имена и навършени години на ученика. Там също ще можете да получите и повече информация за събитието и да ви бъде отговорено на всички въпроси.79 views0 comments