Изложение "Младежко Техническо Творчество" - Горна Оряховица

В гр. Горна Оряховица се провежда изложение „Младежко техническо творчество”. Събитието събира на едно място над 50 представители на гимназии, университети и фирми с една основна цел – демонстрация на иновативни изделия и технологии в областта на мехатроника, роботика и приложна механика.

Участия на Vendom Genesis

  • В периода 12-14.10.2017г.

  • Клубът по роботика „Vendom Genesis” към СПГЕ”Джон Атанасов” впечатли журито със своите проекти, които се обединиха под общото име „Пълноценно решение на здравословни и екологични проблеми”. Наградите - плакет и парична сума в размер на 500лв. бяха напълно заслужени и връчени от зам. Министър на Образованието г-жа Таня Михайлова, официален гост на изложението.На 14.10. се проведе също и състезание по роботика в рамките на изложението МТТ. Отбора на гимназията се нареди на трето място в това оспорвано състезание.

  •  В периода 11-13.10.2018г. се проведе за поредна година Изложение "Младежко Техническо Творчество" - Горна Оряховица , отбора по роботика на СПГЕ"Джон Атанасов" отново в челната тройка!Трето място за проект с реално практическо приложение.

Публикувано от Кристиян Сотиров

29.07.2019г.

Абонирайте се !

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Vendom

Genesis

"Vendom Genesis" е клуб по роботика към СПГЕ ,,Джон Атанасов". Основната му цел е да мотивира и помага на желаещите да се занимават с роботика и електроника.

Навигация