VENDOM GENESIS

sdgfhdgj

Vendom Genesis 

Vendom genesis

Кратка история на клуба ...

,,Vendom Genesis” е клуб по роботика към СПГЕ „Джон Атанасов“, гр. София създаден през 2014г.

В основата му стоят група ентусиазирани ученици и техния преподавател по физика Милена Гошева. Те са обединени от страстта към новостите в технологията, програмирането и усвояването на умения и знания, с които да вдъхнат живот на различните компоненти, за да създадат един истински робот!

Отговорност, разбирателство, отдаденост и креативност са нашите ценности и те ни мотивират да вървим напред. Като отбор ,, Vendom Genesis “ печели престижни награди в национални и международни състезания по роботика, като Robo Лига, конкурс „Младежко техническо творчество“, „Роботика за България“,Robotor, Botball, Eurobot и много други.

Всичко това не спира да възпитава нашите съотборници в колективен дух, разбирателство, висока етика и дисциплина на работата.

Силно вярваме, че успехите, спечелените купи и медали както в страната, така и извън нея са чисто доказателство за това, че пътя по който вървим е правилния, а усвояваните умения са на европейско ниво!

,, Vendom Genesis “ е едно голямо семейство. Заедно ние работим, забавляваме се и вървим напред! Всеки е добре дошъл и всички работим в една и съща посока - развитие. Ние сме различни и всеки един от нас има свое хоби, но онова, което ни събира е стремежа към знания и удовлетворението, че можем да го споделим!

Новите членове на клуба се обучават да програмират на различни езици, на фундаментални умения по електроника и механика. Работим заедно, учим се на разбиране, толерантност, търпение, здрава работа и дисциплина.

С нетърпние очакваме да намерим нови съмишленици и нови идеи, с които да продължим нашата мисия, а именно постоянно развитие и достигането на все по-високи постижения.

Не се колебай, ако споделяш нашите идеи и цели!

Клубът прави обучения по роботика!

Очакваме новите ви идеи!