,,Цветове за всички "

Описание :

 Целта на събитието е да се научим как да приемаме различните. То е за всички, които имат желание да се научат да програмират и да се забавляват.
 

Клубът по роботика "Vendom Genesis" представя информационно събитие свързано с далтонизма.

Ще покажем как роботите помагат на хора с далтонизъм. Ще поговорим за многообразието и далтонизма, защо го има, колко вида е, и как роботите помагат на далтонистите. Ще представим WEB приставка за браузер, която помага на далтонистите като преобразува цветовете в реални. Приложението се нагласява посредством бутони спрямо всеки индивид и спрямо неговата степен на далтонизъм.След това участниците в събитието ще бъдат разделени на отбори и ще трябва да дадат идея за проект за робот, които да помага на далтонистите.

И накрая - награди! Най-добрият проект ще бъде отличен!

ccbea17f41b731021610772b2b3ff7fbebfdf01d
  • За нас е важно всеки човек да се чувства равен с останалите, дори и да има зрителен проблем, затова вярваме, че технологиите, знанията ни за това, как да ги използваме в помощ на нуждаещите се е нашата мисия. Ако и ти мислиш като нас, ако имаш интерес в сферата на роботиката и искаш да твориш, то това събитие е място за теб ! Очакваме ви!

Форма за записване

Свалих и ще донеса попълнена декларацията.

  • Вие сте записан/а.

  • Грешка! Опитайте отново!

Xakaton.jpg