Частни уроци по Лего роботика 

Лего роботиката е вид роботика, изградена на базата на Лего , чрез което децата играеки си придобиват фундаментални знания по програмиране и физика, като с това развиват своето пространствено мислене. Ако вашето дете обича да си играе с лего и искате то да се впусне в света на роботиката, тези частни уроци са подходящи !

43879710_1056717507837449_88802439427763

Алекс Асенов

Студент и учител по роботика

Кой съм аз ?

Здравейте !  

Казвам се Алекс Асенов и съм студент първа година в Технически Университет София , специалност Автоматика. Преди това съм завършил Софийска професионална гимназия по електроника "Джон Атанасов".  

Занимавам се с Лего роботика от 6 години, като 4 от тях съм бил активен състезател по национални и международни състезания в десетки градове из България,както и в Малта и Франция. От 2 години съм се насочил към преподаването на Лего роботиката, като в момента съм учител и в "Робопартанс", най-голямата академия по лего роботика в България, както и в клуб " Vendom Genesis " , първенец по националните ни състезания по роботика. 

През годините неосъзнавайки започнах да превръщам хобито си в професия. От състезание в състезание , от проект в проект и така 6 години без почивка, за това бих искал да помогна на подрастващите деца да се впуснат в това вълнуващо приключение наречено "Лего роботика", и да им помогна с трудностите, които биха срещнали по пътя към мечтите си.

За да мога да бъда максимално полезен за децата съм разделил моите занятия в три различни категории, подходящи за деца от 6 до 14 годишна възраст.

saas

Уроци за начинаещи

Тези уроци са подходящ за деца, които до сега не са се занимавали с роботика и програмиране. В тези занятия изучаваме първите стъпки в Лего роботиката , като например как да си построим Лего робот, какви видове лего роботи има, как да задвижим нашия лего робот, как да накараме нашия робот да говори и да показва различни изображения на екрана .

Различните теми в занятията за начинаещи са 6

saas

Цена : 15 лева за едно занятие (90 мин)

saas

Уроци за средно напреднали

Тези уроци са подходящи за деца, които вече имат основните знания по лего роботика и искат да ги надградят. В тези занятия започваме изучаването на различните видове сензори, чрез които Лего роботите ни се ориентират в пространството, както и оснвоните условни оператори и цикли в програмирането.

Различните теми в занятията за средно напреднали са 6

saas

Цена : 15 лева за едно занятие (90 мин)

saas

Уроци за  напреднали

Тези уроци са подходящ за деца, които са преминали през уроците за начинаещи и средно напреднали, и вече имат сериозни знания в света на лего роботиката. В този уроци продължаваме изучаването на сензорите , но тук вече ще изучаваме сензора за цвят и жироскопичния сензор, които са по-сложни от останалите. Също така в тезо уроци имаме повече упражняващи занятия , за да можем да затвърдим всичко научено през нашите уроци.

Различните теми в занятията за напреднали са 6

saas

Цена : 15 лева за едно занятие (90 мин)

За въпроси свързани с частните уроци, моля пишете на моята фейсбук страница или Вайбър. Също така оставям и телефон за връзка

  • Alex Asenov

0886098033