Business Meeting

Хакатон ,, Lego Girls "

Описание :

Клуба по роботика „Vendom Genesis“ на СПГЕ "Джон Атанасов" ще направят виртуален хакатон в който ще запознаят момичетата от нашето и от други училища на възраст между 14 -17 години за света на роботиката и как те също могат да програмират и конструират.
Хакатона ще започне с дейността на клуба, ще бъде обяснено на участниците за програмата Lego Mindstorm – нейните основни функции и възмоности и ще им се покажае как се конструира робот, а след това на участниците ще им се предостави възможност да направят собствена програма по една от основните дисциплини на Лего роботиката – следене на линия. След като я завършат, ще се тестват върху готови роботи изработени от организаторите.

Ние от клуб "Vendom Genesis" ви каним на нашият хакатон!
Време е за роботика!

Събитието има за цел да запознае участниците с роботиката и как и момичетата могат успешно да се реализират в нея. Ако и ти мислиш като нас, ако имаш интерес в сферата на роботиката и искаш да твориш, то това събитие е мястото за теб!

51iEwtjfkEL.jpg

* Събитието ще се проведе в ZOOM, като учасниците ще могат да участват отвкъщи, като единствено трябва най-късно един ден преди събитието да са се записали. Кода за събранието в Zoom учасниците ще получат на имейл, 30 мин преди събитието.

  • Вие сте записан/а.

  • Грешка! Опитайте отново!

Форма за записване

Имам свален ZOOM и ще очаквам кода за събитието 30 минути преди да започне, на имейла си.

Свалих и ще донеса попълнена декларацията.